Webdevelopment van A tot Z

Een website hebben, omdat iedereen er eentje heeft, is een verouderde gedachte. Internet is inmiddels volledig in het leven van mensen geïntegreerd. Steeds meer mensen slaan de stap van de Gouden Gids over en gaan meteen even ‘googelen’ als ze ergens naar op zoek zijn.
JDB-IT heeft doorheen de jaren een sterke kennis opgebouwd in het ontwikkelen van allerhande websites. Voor zowel een restyling van uw bestaande website als voor een geheel nieuwe website kan u bij ons terecht. Ook zorgen wij ervoor dat uw website zo hoog mogelijk scoort in Google en andere zoekrobots.

E-COMMERCE

Hebt u een eigen zaak en wenst u een webshop? Wij kunnen u begeleiden bij het opzetten van een webshop.

SEO

Met SEO ofwel Search Engine Optimalisation zorgen wij ervoor dat uw website zo hoog mogelijk scoort in Google en andere zoekrobots.

CMS

Onderhoud zelf je eigen website met een door ons op maat ontwikkeld CMS of via WordPress.

WEBAPPLICATIES

Wij ontwikkelen webapplicaties gaande van facturatiesystemen, bookingsystemen tot stockagesystemen, etc.

Het is essentieel voor een website die gebruik maakt van WordPress om deze up to date te houden. De plugins en thema’s die worden gebruikt bij WordPress worden voortdurend aangepast, verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Om jouw website zo optimaal mogelijk te laten lopen is het belangrijk om onderhoud op dergelijke items te plannen voor jouw WordPress site, en zo bijhorende plugins en thema regelmatig te updaten naar de nieuwste versie. Doe je dit niet, dan kan je website snel en makkelijk ten prooi vallen van hackers met verregaande gevolgen. 

WORDPRESS SERVICE

Hou je website up-to-date!

Zo kan jouw website plots gezien worden door Google als niet veilige website. Potentiële klanten krijgen dit te zien en de kans dat ze je website effectief zullen bezoeken zal afnemen. Wat als gevolg heeft dat je minder bezoekers krijgt, minder klanten en dus minder omzet!

Het is echter goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je website. Wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, wegens geen tijd of angst dat er iets mis zou lopen, dan kan je vanaf nu een WordPress onderhoudscontract afsluiten bij JDB-IT.

PORTFOLIO

EEN OVERZICHT VAN ONZE REFERENTIES

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvend voorstel

Privacy policy

JDB-IT

Kruisveldstraat 4 - 9450 DENDERHOUTEM

0473.34.88.24
info@jdb-it.be

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 17:00u tot 20:00u en dit op maandag, dinsdag en donderdag. Buiten deze uren of op een ander tijdstip kan u een voicemailbericht inspreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Overdag zijn wij bereikbaar via e-mail.

Share This