IT-solutions
Bij JDB-IT kan alle mogelijke hard- en software verkregen worden tegen een lage prijs en de beste kwaliteit. Elke PC wordt met de nodige deskundigheid gemonteerd met de beste merkonderdelen en desgewenst nadien geconfigureerd met het besturingssysteem dat u zelf wenst. Onze reparatiedienst staat steeds voor u klaar, ook als uw pc elders is aangekocht. Eveneens installatie en configuratie van netwerken, als camerabeveiliging zijn één van onze services.

PC VERKOOP

Bij JDB-IT kan alle mogelijke hard- en software verkregen worden tegen een lage prijs en de beste kwaliteit. Elke PC wordt met de nodige deskundigheid gemonteerd met de beste merkonderdelen en desgewenst nadien geconfigureerd met het besturingssysteem dat u zelf wenst.

PC HERSTEL

Wij beschikken over een eigen reparatiedienst, ook voor PC’s die elders aangekocht zijn. Door de jaren heen hebben wij een sterke technische kennis opgebouwd op het vlak van diverse computermerken. Onze reparatiedienst staat steeds voor u klaar om reparaties, onderhoud en configuraties uit te voeren.

netwerken

Graag een netwerk thuis maar geen idee hoe er aan te beginnen ? JDB-IT heeft de nodige kennis om een professioneel of thuisnetwerk te plaatsen. Gaande van bekabeling tot installatie en configuratie van routers, switches, draadloze accesspoints en veel meer.

camerabeveiliging

Bescherm uw bedrijf, huis en andere omgevingen met een betrouwbaar en intuïtief bewakingssysteem. IP-camera’s in combinatie met een Synology NAS en de software Surveillance Station bieden intelligente hulpmiddelen voor controle en beheer van video’s om waardevolle eigendommen en middelen te beschermen.

MERKEN
EEN OVERZICHT VAN DE MERKEN DIE WE VERDELEN

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvend voorstel

Privacy policy

JDB-IT

Kruisveldstraat 4 - 9450 DENDERHOUTEM

0473.34.88.24
info@jdb-it.be

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 17:00u tot 20:00u en dit op maandag, dinsdag en donderdag. Buiten deze uren of op een ander tijdstip kan u een voicemailbericht inspreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Overdag zijn wij bereikbaar via e-mail.

Share This