Waarom is het belangrijk je WordPress up-to-date te houden?

feb 19, 2023

Wordpress is een ongelooflijk populair en veelzijdig contentmanagementsysteem dat door miljoenen website-eigenaren over de hele wereld wordt gebruikt. Het up-to-date houden van jouw WordPress-website is essentieel om ervoor te zorgen dat deze efficiënt, veilig en betrouwbaar werkt. Zonder regelmatig onderhoud en updates loop je het risico dat jouw site wordt blootgesteld aan tal van beveiligingsbedreigingen of downtime ondervindt.

De voordelen van onze WordPress-service

Het up-to-date houden van je WordPress site is essentieel als je hoog wilt scoren in de zoekresultaten van Google. Zoekmachines zoals Google waarderen websites die regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe inhoud en beveiligingsupdates. Dit laat zien dat je site actief wordt onderhouden en relevant blijft voor je bezoekers. Bovendien kun je ook nieuwe technische mogelijkheden benutten om de gebruikservaring voor je bezoekers te verbeteren. Het nalaten van updates kan leiden tot beveiligingsproblemen en verouderde functionaliteiten, wat uiteindelijk kan resulteren in lagere zoekranglijsten en minder verkeer naar je site. Zorg er daarom voor dat jouw WordPress site regelmatig wordt bijgewerkt om hoog te blijven scoren in de zoekresultaten van Google.
  • Facebook
  • Google+
  • Print Friendly
  • Twitter

Waarin kan JDB-IT jou helpen?

JDB-IT biedt een reeks pakketten aan die specifiek zijn gericht op WordPress-websites, zodat jouw site probleemloos up-to-date wordt gehouden. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, zal JDB-IT jouw website regelmatig controleren, monitoren en updaten om ervoor te zorgen dat deze beveiligd blijft tegen hackers. De frequentie van controles verschilt per pakket; van 2 keer per jaar, tot 4 keer per jaar, zodat je er één kan kiezen die het beste bij je budget en behoeften past.

WORDPRESS-SERVICE

  • Update van je WordPress installatie
  • Update van het Divi theme (lay-out module waarop jouw website is gebouwd)
  • Update plugins zoals Yoast-SEO, Smush it, LiteSpeed cache, … Betalende plugins die op jouw website werden geïnstalleerd en die extra functionaliteit toevoegen (zoals The Events Calendar, payment gateways voor webshops, …) vallen hier niet onder.
  • Extra backup van jouw website
  • Koppeling met een CDN systeem. Een CDN kan de prestaties, beveiliging en gebruikerservaring van een website aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot een betere online aanwezigheid en groei van jullie business.

Je kan uiteraard ook kiezen om een eenmalig WordPress onderhoud op een moment naar keuze uit te laten voeren voor 95,00 EUR

STARTER

€165

JAARLIJKS

Updates worden tweemaal per jaar uitgevoerd

PLUS

€300

JAARLIJKS

Updates worden viermaal per jaar uitgevoerd

Share This