Synology C2 Storage

mrt 4, 2023

Heb je een Synology NAS en wil je jouw bestanden ook in de cloud veilig opslaan?

De C2 Storage van Synology biedt een veilige en kosteneffectieve opslagoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Met C2 Storage kunnen gebruikers gemakkelijk bestanden en gegevens opslaan, synchroniseren en delen op een manier die veilig en betrouwbaar is. De oplossing maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën om ervoor te zorgen dat gegevens te allen tijde veilig worden bewaard.

Een van de grootste voordelen van C2 Storage is de flexibiliteit die het biedt. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende opslagplannen die zijn ontworpen om te voldoen aan hun specifieke behoeften. Bovendien biedt Synology een eenvoudig te gebruiken interface waarmee gebruikers hun opslagruimte kunnen beheren en beheren.

Of u nu op zoek bent naar een cloudopslagoplossing voor persoonlijk of zakelijk gebruik, C2 Storage van Synology is zeker een overweging waard. Met zijn robuuste beveiligingsfuncties, flexibiliteit en gebruiksgemak, kan het u helpen om uw gegevens veilig en gemakkelijk te beheren en te delen.

Doordat de gegevens opgeslagen worden op servers in Europa, is deze oplossing zelfs volledig GDPR proof!

Interesse? Vraag ons gerust naar meer informatie via info@jdb-it.be.

Share This