Revolutioneer Jouw Visuele Communicatie met Ons Compleet Digitale Signage Pakket: TV & Maandelijks Reclameontwerp!

mrt 22, 2024

Wil jij graag dat jouw reclame in het oog springt en weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan zijn wij jouw ideale partner! Wij verzorgen alles voor jou van ontwerp tot afgewerkt product en laten jouw reclame schitteren op het grote scherm.
Heb je een wachtzaal, showroom of groot venster dan kan je daar gebruik van maken om jouw (verschillende) reclameboodschap(pen) te delen met jouw klanten of het grote publiek. Er zijn twee mogelijkheden!
  1. Je beschikt al over een televisietoestel in jouw zaak (compatibel met Google TV)? Dan installeren wij de nodige software en maken jouw reclameboodschap klaar.
  2. Je beschikt niet over een televisietoestel of een verouderd model? Wij voorzien een totaalpakket inclusief TV. De installatiekosten zijn afhankelijk van waar en hoe de TV moet komen. (Zijn er elektriciteitswerken nodig? Moet het toestel opgehangen worden? …)

TV & Maandelijks Reclameontwerp!

In een wereld waar visuele aantrekkingskracht essentieel is om de aandacht van jouw doelgroep te trekken, biedt ons allesomvattend pakket een krachtige oplossing om jouw boodschap over te brengen. Dit pakket combineert de nieuwste technologie in digitale displays met professionele, op maat gemaakte reclameontwerpen.

Wat Maakt Ons Aanbod Uniek? 

  • Sleutelklare Oplossing: Ontvang een hoogwaardige digitale display die perfect in jouw ruimte past, klaar voor gebruik met vooraf geïnstalleerde, geavanceerde displaysoftware voor het beheren en streamen van uw content.
  • Dynamische Contentbeheer: Jouw berichten kunnen gemakkelijk en snel worden bijgewerkt, zodat je altijd de meest relevante en boeiende inhoud aan jouw publiek toont. Of het nu gaat om promoties, nieuws of evenementen, uw content blijft up-to-date en aantrekkelijk.
  • Creatieve Diensten Abonnement: Profiteer van een continu aanbod van frisse en op maat gemaakte reclameontwerpen, geproduceerd door ons team van professionele ontwerpers. Dit zorgt ervoor dat jouw communicatie niet alleen wordt gezien, maar ook onthouden.
  • Kosten-efficiëntie: Ons pakket elimineert de noodzaak voor dure traditionele reclamemethoden en externe ontwerpbureaus, waardoor je op lange termijn bespaart en een ongeëvenaarde return on investment genereert.
  • Volledige Ondersteuning: Wij bieden complete ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal functioneert en jouw boodschap effectief wordt overgebracht.

Word een Leider in Visuele Communicatie

Het is tijd om de manier waarop je met jouw doelgroep communiceert te veranderen. Ons complete digitale signage pakket biedt een vernieuwende, kosteneffectieve en dynamische manier om in contact te komen met jouw publiek. Wil je nu nieuwe klanten aantrekken of de relatie met jouw huidige klanten versterken, ons pakket staat garant voor impact.
Neem contact met ons op en ontdek hoe ons complete digitale signage pakket jouw bedrijf kan helpen groeien. Laat ons jouw partner zijn in het creëren van boeiende en effectieve visuele communicatie dat jouw merk onderscheidt.

Share This