Asus Reliability Programma

aug 21, 2019

Asus stelt met zijn Reliability Programma een betrouwbaarheidsprogramma te hebben gelanceerd waarmee je je ervan kunt verzekeren dat je een laptop in huis haalt van de allerhoogste kwaliteit. Na het volgen van enkele stappen kun je als klant van Asus volledige restitutie ontvangen van de betaalde productprijs in het geval van een technisch mankement, terwijl het product na reparatie in jouw bezit blijft.

Om deel te nemen aan het betrouwbaarheidsprogramma dien je de volgende stappen te nemen:

  • Koop binnen de actieperiode een in aanmerking komend Asus-product. De in aanmerking komende producten zijn alle nieuwe (niet opgeknapte of tweedehands) laptops van het Asus-merk (inclusief converteerbare laptops, 2-in-1- laptops en chromebooks) die in de afgelopen twee jaar zijn vervaardigd.
  • Het product dient geregistreerd te worden binnen 15 dagen na de aankoopdatum op https://asusreliability.com/.
  • Als er in het product een technisch mankement optreedt en het product binnen 8 en 365 dagen na de aankoopdatum is gerepareerd, kun je een volledige restitutie van de aankoopprijs aanvragen.
  • Het technisch mankement kan worden gemeld via de technische ondersteuningswebsite van Asus.

Het betrouwbaarheidsprogramma gaat per direct van kracht en is van toepassing op alle laptops van Asus die in de Benelux verkocht worden tot eind januari 2020. Ook kan de voortgang van een claim worden gevolgd via https://asusreliability.com/nl/nl/pages/benelux/home.

Bron: Hardware.infoAsus

 

Share This