WordPress service

Het is essentieel voor een website die gebruik maakt van WordPress om deze up to date te houden. De plugins en thema’s die worden gebruikt bij WordPress worden voortdurend aangepast, verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Om jouw website zo optimaal mogelijk te laten lopen is het belangrijk om onderhoud op dergelijke items te plannen voor jouw WordPress site, en zo bijhorende plugins en thema regelmatig te updaten naar de nieuwste versie. Doe je dit niet, dan kan je website snel en makkelijk ten prooi vallen van hackers met verregaande gevolgen. Zo kan jouw website plots gezien worden door Google als niet veilige website. Potentiële klanten krijgen dit te zien en de kans dat ze je website effectief zullen bezoeken zal afnemen. Wat als gevolg heeft dat je minder bezoekers krijgt, minder klanten en dus minder omzet!

Het is echter goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je website. Wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, wegens geen tijd of angst dat er iets mis zou lopen, dan kan je nu een WordPress onderhoudscontract afsluiten bij JDB-IT.

Met het WordPress onderhoudscontract neemt JDB-IT het technische onderhoud over van uw WordPress site. Dit wil zeggen dat wij:

  • Maandelijks updates en upgrades uitvoeren van WordPress (vaker indien dit noodzakelijk zou blijken)
  • Maandelijks updates van plugins en thema’s uitvoeren
  • Maandelijks een extra backup nemen van je complete website (bestanden en database) *
  • Aanpassen van de beveiliging indien nodig
  • 1 x per maand verwijderen van spam
  • 1 x per maand scannen op malware
  • Terugplaatsen van backups indien nodig

 

*indien je een dagelijkse backup wenst, gelieve een kijkje te nemen naar onze cloudbackup service.